Wednesday, March 26, 2014

S.A.H.A.B.A.T


      Boleh dikatakan reunion kowt.. hehe.. Setelah sekian lama tak duduk berkumpul sekali dengan mereka ini, hari tu kitorang telah dikumpulkan semula. Ecah ingat lagi masa dulu.. Hampir setiap malam keluar makan berenam. Tapi sekarang tidak lagi begitu. Ecah pun tidak pasti atas sebab apa. Bila tak keluar bersama tak bermakna putus kawan kayy.. Kitorang still berjumpa di kelas ( kalau gabung ) or kat kawasan UTHM. 

Semua buat hal masing-masing


Ape jela si Abu bualkan tu..
Muka Nas takde riak
Kenyang sangat mungkin..


Tak paham eden dengan mereka berdua nie


with cik Fatin


Sweet aje ecah lihat mereka nie..

      Thanx for the secret planning k Atin & Abi.. Kalau bukan sebab planning korang, memang tak duduk makan semeja la gamaknya.. Apa-apapun, ecah happy tuk malam nie. And ecah happy sbb ada kawan macam korang.. Thanx!




Thanx for reading ^_^!